Afgelopen zondag werd de eerste wedstrijd uit de competitie gespeeld op het Geuzenpark in Brielle. Tegenstander A.T.C. Tean uit Alphen aan de Rijn kon op Paasmaandag 17 april niet een representatief team op de been brengen en had het verzoek gedaan de geplande wedstrijd te verplaatsen naar 2 april. Voor de meeste Briellenaren niet de meest geschikte datum om op sportief gebied een topprestatie te leveren maar dat gold niet voor het tennisteam van BTV E ’68. Ze verschenen fris en monter aan de start en via overwinningen in de singles en in de dubbels werd tegenstander A.T.C. Tean met een kater naar huis gestuurd, 6-0 voor Brielle.
Het is nog te vroeg om nu al kampioensaspiraties ten toon te spreiden, maar waar veel inwoners van de regio dromen van een kampioensfeest op de Coolsingel zal er stiekem bij de jongens wel gedacht worden aan een huldiging vanaf het Stadhuisbalkon in Brielle. Wie weet wat er nog in het vat zit!
Mocht u het team willen aanmoedigen dan kan dat op zondag 7 mei tegen TV Barendrecht en op zondag 14 mei tegen TV Riel. De overige vier wedstrijden speelt het team uit tegen LTC De Munnik, TV Forescate, TV Langeland en LTC Hodenpijl.


Share this page