Prijzen klaverjas dec 2018

Vrijdagavond 14 december was het tijdens het jaarlijkse kerstklaverjassen gezellig druk in het clubhuis. Dankzij het grote netwerk van Henk Mol hadden zich maar liefst 53 deelnemers aangemeld. Door de klaverjascommissie (Lisette Verschoor, Henk Mol, Rob Klompmaker en Jelle-Jan Holwerda) was hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen. De deelnemers werden welkom geheten met een kopje koffie en een stukje boterkoek of gevulde speculaas. De prijzentafel stond afgeladen vol met prijzen. Rond half acht gaf Henk enkele korte instructies en kon de wedstrijd beginnen. De spelers werden overladen met hapjes en de drankjes werden keurig uitgeserveerd, niemand kwam iets te kort. Tussen de partijen door werden de loten verkocht. Rond elf uur kwam de laatste partij ten einde. Henk kon de poedelprijs uitreiken aan Willemijn Wolters en Marie-Anne de Rooij. De eerste prijs ging naar Frans Kern en Reinier van Houten. Aansluitend voltrokken Henk, Lisette en Jelle de verloting. De vele prijzen werden door de deelnemers gewaardeerd. Henk had tenslotte nog een verrassing, iedere deelnemer kreeg een kerststol mee naar huis.

Hierbij de prijswinnaars:

  1. Frans Kern en Reinier van Houten
  2. Bep Lutje en Hans Rietveld
  3. Samantha Weeda en Rogier Straus
  4. Yvonne en Hans van Herwijnen
  5. Manon en Rob van Herwijnen
  6. Kees van Veen en Ben Lutje
  7. Iris en Anton Jonkman
  8. Martha en Chris Klijn

Hierbij willen we de volgende sponsoren hartelijk bedanken: Expert van der Groef, J&J Sport, Het Stylinghuys, Bloemenhandel Dick Hagestein, Fietsplus Van Oudenaarden, Formido/Praxis, Tennis 4 You Michel van der Meijden, Plus supermarkt Bos en Wijnhuis Voorne.

Noteert u alvast de datum van het paasklaverjassen in uw agenda: donderdag 18 april 2019!      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Louis Ruitenbeek, 1963-2016

Afgelopen woensdag overleed Peter Ruitenbeek. Peter Ruitenbeek zal niet een bekende zijn voor alle leden, hij was pas lid sinds 2014, maar de leden die hem hebben ontmoet en hem hebben gesproken zullen hem niet snel vergeten. Hij was een beminnelijk mens met een opvallend positieve kijk op het leven en dat was niet vanzelfsprekend want Peter heeft jarenlang geknokt tegen de kanker in zijn lijf.

Peter was een groot liefhebber van de tennissport. Hij speelde soms in twee competities tegelijk en was bereid daar vele kilometers voor te rijden. Tennissen kon hij goed, een prima forehand en een harde service waren zijn sterkste wapens. Hij hield van het verenigingsleven, zo is hij jarenlang toernooileider geweest bij verschillende tennisverenigingen en hij sprak de hoop uit die taak ook bij E ’68 te kunnen vervullen. Hij speelde overal in het land toernooien en een gezellige nazit hoorde erbij. Bij E ’68 speelde hij op woensdagavond regelmatig met ‘De mannen’.

Twee jaar geleden trouwden Peter en Karen: een match made in heaven! Een energiek, ondernemend maar bovenal positief ingesteld koppel dat overal de humor van inzag. Beiden sociaal zeer actief en graag gezien. Karen, minstens zo fanatiek in de tennissport als Peter, doet er ondanks haar vliegend bestaan alles aan om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, soms net terug van Schiphol met een enorme jetlag. Samen tennissen deden ze o.a. op toernooien in het ’t Harde en Peter kwam vaak als trouwste en fanatiekste supporter kijken bij de competitiewedstrijden van Karen haar damesteam.

Via de app vertelde Peter over het verloop van zijn ziekte. Goede berichten werden afgewisseld met sombere maar in zijn berichtgeving was de slotopmerking altijd hoopvol. In zijn app van 20 mei gaf Peter aan te stoppen met behandelingen en hij gaf aan goede hoop te hebben nog enkele maanden met Karen, Lucas en familie te kunnen doorbrengen. Zijn app sloot hij af met: ‘Regelmatig roepen we onze slogan dat het echt niet beter wordt dan het op dat moment is. Schitterend !!’

Peter was nog lang niet klaar met zijn leven. Hij was nog graag jarenlang bij Karen en Lucas gebleven. Dankzij zijn positieve houding en zijn vechtlust heeft hij een vierde set binnengesleept maar het spelen van een beslissende vijfde was voor hem niet weggelegd. Doodzonde!

BTV E ’68 verliest in Peter Ruitenbeek een positief ingesteld lid met een grote liefde voor de tennissport.

We wensen Karen, Lucas en de familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens BTV E ’68,

Eugenie de Kovel

Jelle-Jan Holwerda

Rouwkaart

==

Op de algemene ledenvergadering van 10 februari jl. nam Frank Abrahams de voorzittershamer over van Jelle Holwerda. 
Jelle werd tot ere-voorzitter benoemd en zal dit jaar ook nog bestuurslid blijven. 
 
Martin Klijn zal als nieuw bestuurslid de technische commissie gaan aansturen.
Michel van der Meijden werd in het zonnetje gezet omdat hij 25 jaar trainer is bij onze club. 
 

 

John IJzelenberg werd wegens zijn enorme inzet voor de vereniging benoemd tot Karwonkelhouder 2015.

 

Brielle, maandag 30 november 2015

Kort geleden ontvingen we het bericht, dat Yvonne Elkhuizen-van Wensveen op 24 november is overleden.  Zij is 72 jaar geworden.

Yvonne is 35 jaar lid van E68 geweest . Op het oude park in Meeuwenoord vormde ze jaren een vast team met Sjana van der Hout, Ans van Erkel en Ankie Nauta. Tot vorig jaar tenniste Yvonne nog regelmatig met Sjana. Vijf jaar geleden werd Yvonne getroffen door borstkanker. Dit jaar keerden de problemen weer terug. Chemokuren brachten verlichting maar de ziekte overwon uiteindelijk...

Vandaag heeft de crematie plaatsgevonden. Het bestuur wenst de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.-

 

Huib Marsman heeft nog een prachtig verhaal geschreven over de eerste jaren van E'68. Neem er even de tijd voor! Via deze link te lezen.

In het najaar ontving een delegatie van het bestuur de oudleden Huib en Ineke Marsman. Huib was één van de voortrekkers bij het ontstaan van de  BTV E'68. Huib nam bij deze gelegenheid unieke foto's mee van de bouw van het clubhuis in de 70-er jaren in Meeuwenoord. Bekijk ze via het menu rechts.

Een uitgebreid verslag van de hand van Jelle Holwerda is via deze link te lezen. 

We ontvingen het droevige bericht dat ons oudlid Hennie Spruit is overleden.

Hennie was jarenlang een enthousiast tennisser. Velen zullen hem herinneren als een plezierige en behulpzame verschijning op ons tennispark. Toen hij ziek werd moest hij zijn favoriete sport helaas opgeven.

Op dinsdag 27 oktober is er om 13.00 uur een herdenkingsplechtigheid in Maartensdijk. (Nadere informatie kunt u vinden op de rouwkaart )

Hennie is 74 jaar geworden. Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Wij ontvingen het droevige bericht dat Ron Schriek op 20 juli 2015, na een kort ziekbed, is overleden.

Ron is 61 jaar geworden.

Ron was sinds 2013 lid van onze vereniging en  regelmatig op het tennispark aanwezig. Zijn wekelijkse partijtje met zijn goede vriend Bram Lems was belangrjk. 

De crematie heeft plaatsgevonden op maandag 27 juli. De rouwkaart kunt u via deze link inzien.

De vereniging wenst de familie alle sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. 

 


Share this page