Algemene informatie m.b.t. de najaarscompetitie 2020


Beste Tennissers,


Op zondag 06-09-2020 september a.s. starten we met de najaarscompetitie 2020 KNLTB. We starten dit seizoen met totaal 27 jeugd + senioren teams.

Algemeen
Vrijdagavond om 19.00 uur 18.30 uur aanwezig.
Zaterdag om 13.30 uur 13.00 aanwezig. (Dames team om 10:30uur)
Zondag om 12.30 uur 12.00 aanwezig (sr+jr)
Zondag om 10:00 uur 09:30 aanwezig (tennis kids, “geel” , “groen”, “oranje” en “rood”)
De competitiebijdrage bedraagt € 95,00 die per factuur door de ledenadministratie per mail wordt verstuurd en dient te worden overgemaakt o.v.v. factuurnummer naar :
rekening NL98 RABO 01518 58 969 t.n.v. BTV E’68
Per team ontvang je 2 blikken ballen per thuiswedstrijd.

Verwerken uitslagen
Alle captains zijn dit jaar als uitslagengedelegeerde weer gemachtigd om alle uitslagen van de teams in te voeren via de app mijnKNLTB.
Dit kan je doen door naar www.mijnknltb.nl te gaan. Is dat niet het geval, neem dan contact op met ons.
Dit betekent concreet dat na iedere gespeelde wedstrijd de captain verantwoordelijk is om de uitslag direct na afloop van de gespeelde wedstijd in het systeem van de KNLTB te verwerken. De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.
Regels
Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13

LET OP! Tijdens de aanloop naar de eerste speeldag kunnen er door de KNLTB nog wijzigingen worden doorgevoerd in het speelschema. Kijk voor je uitwedstrijden op het internet naar de starttijden bij de ontvangende partij!

Opm: de vrijdag avond competitie speelt dit jaar op tijd !!

1. Niet direct ingevoerde uitslagen kunnen leiden tot een boete die de vereniging aan het team doorbelast.

2. Let op!!! Afgelopen jaar hebben wij boetes moeten uitdelen omdat de uitslag niet tijdig was verwerkt. Voorkom dit captains.

3. Het is van belang dat op de vrijdagavond tijdig wordt gestart met de wedstrijden, i.v.m. sluiting park en wisselbanen. Dit betekent eveneens dat iedereen zich moet houden aan het geldende competitiereglement.

4. Alle captains zijn verplicht na afloop van de wedstrijden zorg te dragen voor een opgeruimde kantine, keuken en terras. Iedere vrijdag zijn er 2 teams eindverantwoordelijk voor het opruimen en correct afsluiten van het complex.(zie baan indeling)

Barcommissie:
Vrijdagavondteams zorgen voor eigen hapjes. Jullie kunnen gebruik maken van de keuken en de benodigde spullen. Eventuele snacks kunnen besteld worden aan de bar en dienen door het team te worden afgerekend.

Mochten er vragen zijn dan kunt u telefonisch contact opnemen met Martin Klijn op telefoonnummer: 06-52003558.

Namens de TC,
Martin Klijn
Sylvia op de Weegh

 


Share this page