BTV E ’68 KOMT UIT DE WINTERDIP

Afgelopen zondag werd onder ideale weersomstandigheden bij BTV E ’68 het zomerseizoen geopend met het goede doelen openingstoernooi voor de leden. Ruim 70 leden hadden zich ingeschreven en het was gezellig druk. Marieke Klijn, Laura van Steensel, Michel van der Meijden en Martin Klijn hadden alles weer tot in de puntjes geregeld. Mede door sponsoring van Voskamp Bakkers en Restaurant Boathouse 078 in Zwijndrecht werden de leden in de watten gelegd met een heerlijke lunch.

MLDS

Het goede doel was ditmaal de Maag, Lever en Darm Stichting. Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben een spijsverteringsziekte en dat leidt tot veel schaamte angst en onzekerheid. Marieke vertelde alle aanwezigen openlijk over haar eigen ervaringen. Ze is dankbaar wat ze met medicijnen en de hulp van de medici allemaal nog kan. Ze vindt het dan ook geweldig om in actie te komen voor dit goede doel. Op zaterdag 28 september 2019 gaan Marieke en Laura in het team de ‘Belly Racers’ per fiets deelnemen aan de Zuiderzee klassieker (180 km) om nog meer sponsorgeld binnen te halen. Via een gedeelte van de inleggelden en de opbrengst van de loterij werd er € 825,00 voor het goede doel bijeengehaald.

Een mooie combinatie; tennis en het goede doel.

Mocht u belangstelling hebben voor de tennissport dan bent u hartelijk welkom bij BTV E ’68. Voor nadere informatie kunt u de website raadplegen (www.btve68.nl).


Share this page