Aanpassing van de corona maatregelen i.v.m. competitiespelen bij BTV E’68

De volgende algemene hygiëneregels van het RIVM blijven van kracht:
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten en jeugd onder de 19 jaar).
• Vermijd drukte.
• Was of desinfecteer vaak je handen.

Regels in clubhuis en kantine:
Alle spelers en speelsters worden via het competitie formulier geregistreerd. Toeschouwers (dus ook leden die komen kijken bij hun team) moeten zich laten registreren. Dit moet per team op een Covid-19 registratieformulier (dit wordt 14 dagen bewaard, bij voorkeur in de kassa of kastjes in de kantine) en is de zorg van de alle captains.
In het clubhuis geldt vanaf heden op competitie dagen een éénrichtingsverkeer, binnen komen via de hoofdingang en vertrekken via de deuren aan het terras. Ook een bezoek aan toilet en/of kleedkamer vanuit de kantine moet via buiten (dus omlopen via het terras) plaatsvinden.

De tafels en stoelen zullen zo worden geplaatst dat onderlinge afstand gewaarborgd is. Barkrukken zijn al verwijderd. Staand consumeren in de kantine blijft niet toegestaan. De tafels worden zodanig geplaatst dat er 5 blokken ontstaan, met voor ieder team een apart blok. Hiervoor zal het bankstel worden verwijderd en tafels moeten worden bijgezet.
Als alle tafels en dus ook stoelen bezet zijn mogen de toeschouwers niet meer de kantine betreden.

Bestelling, uitgifte en betaling blijft stapsgewijze aan één zijde van de bar georganiseerd, waarbij door een fysieke scheiding éénrichtingsverkeer wordt toegepast.

Klanten zullen door een fysieke scheiding op 1,5 m afstand van de barbediening blijven.
De beide andere zijden van de bar mogen door de leden niet worden benaderd, dit wordt met lint aangegeven.

Indien er geen bardienst is en de leden zelf drankjes inschenken dan mag er maar één persoon tegelijk achter de bar zijn.

Op de bar zijn desinfectiemiddelen beschikbaar die voor elk bezoek achter de bar moet worden gebruikt. Daarnaast moeten bij iedere competitiewedstrijd de deuren van het terras worden opengezet, zodat de kantine voldoende ventileert met frisse lucht van buiten.

Met betrekking tot het nuttigen van voedsel (hapjes/maaltijden) bepaalt de captain van het team het beleid, wel of niet gezamenlijke schalen en maaltijden. Iedereen heeft daarbij ook zijn eigen verantwoordelijkheid om wel of geen hapjes te nuttigen. Vanuit BTV E’68 worden geen maaltijden of hapjes geserveerd.

Daarnaast dienen de captains ervoor te zorgen dat de wedstrijden conform aanvangstijd starten. De wedstrijden op de vrijdag worden conform de richtlijnen van de KNLTB op tijd (1 uur) per wedstrijd gespeeld. De captains dienen zaken onderling goed te regelen m.b.t. de wisselbanen en het afsluiten van het park (stem zaken met elkaar onderling af).

Belangrijk: de captains zijn verantwoordelijk voor het naleven en handhaven van de corona regels.

Laten we niet versloffen, want een slot op het park ligt op de loer.

Met vriendelijke groet,
Namens de TC
Martin en Sylvia


Share this page