Uw KNLTB-pas gebruikt u:

  1. Om u te legitimeren als lid van onze vereniging.
  2. Om via het electronische afhangbord (in de gang naast de publikatieborden) een speelbaan te reserveren.  (30 minuten voor een single, 45 minuten voor een dubbel).
  3. Om, indien u dat wenst, uw consumpties in het clubhuis af te rekenen. Wij vinden het plezierig als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, omdat we daarmee de hoeveelheid contantgeld in de vereniging beperken.

 

Betalen met uw KNLTB-pas

Onze vereniging heeft een electronische kassa met een betaalsysteem van Le Credit Sportif   ( zie www.lecredit.nl )  

Wit u uw consumpties gaan betalen met uw KNLTB-pas? Dan moet u eerst uw rekening bij LeCreditSportief opwaarderen. Die rekening krijgt u automatisch als u lid wordt van onze vereniging. U zet  als volgt geld op deze rekening:

  1. Log in op www.lecredit.nl

De inloggegevens krijgt u automatisch van Le Credit Sportif. Vergeten? Via de website van LeCredit  kunt u uw inloggegevens opvragen. Let er wel op, dat het emailadres dat u gebruikt hetzelfde moet zijn als het emailadres waar de vereniging over beschikt! Klopt dat niet, benader dan de penningmeester. 

  1. Via enkele duidelijke webpagina's kunt u aangeven, hoeveel u op de rekening van Le Credit Sportif wilt storten. (minimaal € 15,-, maximaal € 150,-) U krijgt als bonus 5 tot 8  % extra!
  2. Daarna wordt u via IDEAL naar de betaalomgeving van uw bank gestuurd en maakt u dus op de vertrouwde manier geld over van uw eigen bankrekening naar de rekening van Le Credit Sportif.
  • Enkele bestuurs- en commissieleden beschikken over een code om uw KNLTB-pas bij de kassa in onze kantine op te waarderen. Dat is dus ook een manier om geld op uw rekening van Le Credit Sportif te zetten! Benader hiervoor Jos de Wolf of Henk Mol.

Nu kunt u uw consumpties bij ons afrekenen met uw KNLTB-pas. Als u dat doet, gaat dit bedrag dus van uw rekening bij Le Credit Sportif af.

 

Enkele veel gestelde vragen over betalen met de KNLTB-pas

Heb ik een PIN-code nodig?

Nee, Als u een consumptie afrekent geeft u uw pas af, die wordt door de "kaartlezer" aan de kassa gehaald en de betaling wordt direct afgerond. 

Ben ik mijn geld kwijt als ik mijn KNLTB-pas verlies?

Nee, want uw saldo staat op uw rekening. Geef wel uw verlies door aan het bestuur, dan wordt uw pas geblokkeerd en kan de vinder uw pas niet gebruiken om af te rekenen in onze club. U krijgt een nieuwe pas en Le Credit Sportif zorgt ervoor, dat uw saldo dan met uw nieuwe pas bereikbaar is.

Ben ik mijn geld kwijt als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Nee, bij beeindiging van uw lidmaatschap kan de penningmeester het geld op uw reguliere bankrekening laten terugstorten.

Ik denk dat er en fout is gemaakt bij een transactie. Wat nu?

Benader onze penningmeester. In overleg kan een fout worden gecorrigeerd.

Ik weet niet meer hoeveel saldo er op mijn KNLTB-pas staat. Hoe kom ik daar achter?

Dat kan in de vereniging met onze kassa worden afgelezen. Zelf kunt u inloggen op de website van Le Credit Sportif waar bij uw gegevens ook uw saldo is af te lezen. 

Waar kan ik mijn KNLTB-pas nog meer gebruiken?

U kunt de KNLTB-pas alleen in onze kantine gebruiken.


Share this page