Lid worden

Als u lid wordt krijgt u een op naam gestelde spelerspas. Deze wordt door de KNLTB wordt vervaardigd. In de regel is dat binnen een week geregeld. Via de ClubApp (niet van de KNLTB,maar van AllUnited) kunt u direct uw baan waarop u wilt spelen reserveren. Zo nodig krijgt u een tijdelijke pas.

 

Beheer van uw gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig door BTV E'68 (ledenadministratie), AllUnited (softwareleverancier) en de KNLTB  beheerd. De privacyreglementen van deze organisaties en de statuten van E'68 zijn op onze site te vinden via het menu De Club - Reglementen.

 

Inschrijven met het invulformulier op de site

U kunt uw inschrijving heel gemakkelijk  via onze website regelen. Via het menu LEDEN-INFO vindt u knopje "Inschrijfformulier". Dat komt na invullen en verzenden bij de ledenadministratie. De contributienota voor uw lidmaatschap wordt via de mail toegezonden; binnen enkele dagen krijgt u uw tijdelijke pas.

Uw inschrijving is pas volledig afgerond als u ook een (digitale) pasfoto heeft meegestuurd. Een foto kunt u ook mbv Whatsapp naar de ledenadministratie zenden (naar 06 23 706 548). Mocht dat ook niet lukken, dan kunt u die pasfoto altijd apart per post naar de ledenadministatie sturen.

Voor vragen over de inschrijving kunt u altijd mailen naar ledenadministratie@btve68.nl 

  

Inschrijven als competitielid 

In sommige situaties kunnen tennissers in hun vereniging niet aan de KNLTB-competities meedoen. Meestal betreft dit jeugdspelers, waarvoor in hun club geen team beschikbaar is in een competitie op hun niveau.
Voor die spelers bestaat (uiteraard als er plaats is) er de mogelijkheid om bij E68 aan de competitie mee te spelen. Je wordt dan bij ons competitielid. De lidmaatschapsbijdrage daarvoor is beperkt, nl € 30,-.
Je wordt altijd competitielid pas NADAT er overleg is geweest met onze technische staf.
Het competitielidmaatschap geldt altijd maar voor één seizoen en eindigt automatisch na het beeindigen van de competitie.
Let op! Als je competitielid bent, heb je geen speelrecht voor vrijspelen. Wil je op ons park vrijspelen of deelnemen aan trainingen, dan moet je een regulier lidmaatschap aanvragen.


Wilt u sponsor van de vereniging worden, dan bestaan er verschillende mogelijkheden voor een sponsorlidmaatschap. Voor informatie over deze mogelijkheden kunt u zich richten tot de penningmeester.
 

Wilt u eens een famililid, kennis of collega uitnodigen om een balletje te slaan, en daar dus netjes een baan voor kunnen reserveren?

Dat kan! Henk Mol coordineert de introductie. U belt Henk Mol ( 06 31 926 114 ) en hij maakt uw pas op afstand geschikt voor introductie. Hij legt u telefonisch verder de procedure uit. De kosten voor introductie zijn € 7,50 per dag.  Dit maakt u over op NL18 ABNA 0445113545 of u betaalt het contant op de baan (alles in overleg met Henk Mol).

U kunt een persoon driemaal per jaar introduceren (Wil iemand vaker komen tennissen dan moet hij/zij overwegen lid te worden...) 


Share this page