Paasklaverjassen 2019 zege voor Henk Mol en Jelle Holwerda

Donderdagavond 18 april was het tijdens het jaarlijkse paasklaverjassen gezellig druk in het clubhuis. Dankzij het grote netwerk van Henk Mol hadden zich 44 deelnemers aangemeld.

Door de klaverjascommissie (Lisette Verschoor, Henk Mol, Rob Klompmaker en Jelle Holwerda) was hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen. De prijzentafel stond afgeladen vol met prijzen. De deelnemers werden welkom geheten met een kopje koffie en een stukje boterkoek of brownie.

Rond half acht gaf Henk enkele korte instructies betreffende de nieuwe speelwijze en kon de wedstrijd beginnen. De spelers werden overladen met heerlijke hapjes en de drankjes werden keurig uitgeserveerd, niemand kwam iets te kort. Tussen de partijen door werden de loten verkocht.

Rond elf uur kwam de laatste partij ten einde. Henk kon de poedelprijs uitreiken aan Lidwina en Suzanne. De eerste prijs ging naar Henk en Jelle. Aansluitend voltrokken Henk, Ger en Jelle de verloting. De vele prijzen werden door de deelnemers gewaardeerd.

Hierbij de prijswinnaars:

  1. Henk en Jelle (6053 punten)
  2. Manuela en Wim (5542 punten)
  3. Jan en Rinus (5393 punten)
  4. Jannie en Dick (5292 punten)
  5. Ben en Kees (5225 punten)
  6. John en Dick (4955 punten)

Natuurlijk danken wij one sponsoren van de avond! Praxis Brielle, Leo v.d. Harg potrozenkwekerij, Kwekerij G. v.d. Bos, Cafetaria De Hossenbos, Cable Partners, Plus John Bos, Frank de Koning Biologische groentekweker en Chinees Indisch restaurant Lotus.

Noteert u alvast de datum voor het kerstklaverjassen in uw agenda: vrijdag 20 december 2019! 

 

 De poedelprijs winnaars    en    de kampioenen                                   

 

 


Share this page